dupa cum spunea si cineva azi pe twitter, „1 septembrie in blogosfera este despre nicu alifantis si wake me up when september ends”. + brenciu si ale sale „dimineti de septembrieee, cu arooma de caaafeaa”. septembrie e melancolic de vreti sa recunoasteti sau nu. si septembrie e boem. nicio alta luna nu este mai boema decat septembrie. decat octombrie, poate… hai, si noiembrie! septembrie e boem din cauza frunzelor caracteristice si a ploilor adevarate (in caz ca nu stiati definitia toamnei). si a frigului extrem de placut. mie, personal imi place toamna, si septembrie in special, pentru ca atunci – sau ar trebui sa spun acum? – sunt nascuta. cliseu jegos, da, stiu.

daca e 1 septembrie inseamna ca mai sunt cam 12 zile pana incepe scoala, adica foarte putin si asta imi convine de minune. ati avut destula vara, gata, v-ajunge! vreau toamna! vreau toamna pentru chestiile astea mai ales… si pentru inca multe altele. Cum ar fi hainele groase 🙂 Si sa va spun cum ar arata prima zi de scoala ideala pentru mine:

Ploaie, ploaie, mult frig, fara discursuri plictisitoare si implicit stat in picioare. Diriga noua, profi noi, astea. Revederi mai mult sau mai putin frumoase. Orarul si acasa. Fara lalaieli insuportabile din prima zi, ok? 🙂 Please?

Si sper sa-mi vina si muza din vacanta, ca asa nu se mai poate!

PS – i like mauser! ❤

Reclame