Ce mai faci? Cum mai eşti? La tine ninge? La mine nu, dar e frig ca naiba. Vreau să ningă. Fă să ningă, te rog.

Să revenim la motivul pentru care îţi scriu, şi anume ce vreau eu anul acesta de Crăciun. Ştiu că nu am fost cea mai cuminte fata din lume, dar trebuie sa recunoşti ca nici cea mai rea nu am fost. Clar este ca m-am straduit si o sa ma straduiesc in continuare.

Anul asta de Craciun nu vreau mare lucru. Bluzoaca aia pe care am vazut-o mi-o iau singura. Nu vreau nici macar un leptoc sau un telefon. Poate doar o masina. Hibrid, normal. Un Toyota Prius ar fi super ok, daca as sti sa conduc. Nu stiu, asa ca o sa las Priusul pentru Craciunul din 2011.

Deci anul asta de Craciun vreau sa mananc multi carnati si multe sarmale. Si multe clementine. Si sa fiu fericita. Eu sa fiu fericita, atat. Si sa miroasa in casa a brad si a sarmale si sa fie foarte cald. Si sa vina alde matusi-mea la noi, ca eu nu am chef sa mergem la ei. Sau sa stam fiecare la casele lor. Dar vreau neaparat sa ninga afara.

Mai vreau sa ne scoti din criza economica. Si sa-l vrăjeşti pe Băse. Să-l transformi într-un preşedinte bun. Mai vreau şi să o găseşti pe Elodia şi să o faci să se îndrăgostească de Diaconescu. Nu cred că ar fi greu. Poţi să-i spui lui Cupidon să te ajute dacă nu poţi, sau cui vrei tu.

Deocamdata doar atat. O sa-mi mai amintesc eu pe parcurs ce mai vreau si o sa zic.

Nu e greu, nu?
Please, Make it happen!

Cu drag,
EU.

Reclame