V-am spus ca a fost ziua doamnei diri(ginte) ieri, nu?
Ei bine, pentru ca noi (10 D-ul) suntem copii finuti, am hotarat sa-i facem un „cado” si o „supriza”. Asa ca am pus mana de la mana si am luat pe datorie un buchet de flori (d’uuh), o vaza (8-|) si o rama in care am pus o poza cu noi:)).

Daaaaar, pentru ca noi estem copii destepti, ne-am gandit sa facem din ziua de nastere a lui diri ceva folositor pentru noi;). Adica sa scapam de ora de franceza. Asa ca am lipit toate bancile de perete si am pus scaunele in fata lor, astfel ca sala noastra de clasa arata ca si camerele in care au loc sedintele de terapie gen AAA (Asociatia Alcoolicilor Anonimi), adica o sala de clasa in care nu puteai sub nicio forma sa tii o ora de franceza.
Si ca sa fie supriza supriză, am spus sa ne ascundem la baie, astfel incat, cand intra diri(ga) in clasa, ea sa fie goala. Si ne’am dus cu 5 minute inainte sa se sune (d’uuuh), 24 de copii (20 de fete si 4 baieti) in faţa baii fetelor, ascunsi dupa un colt, pentru ca diriga sa nu ne vada cand intra in clasa. (A, si am pus si o femeie de serviciu spioanca.)
Si cat am stat acolo, toti cei care treceau pe langa noi+clasa de vis-a-vis de baie, se uitau la noi de parca ar fi venit circul in oras: „Dar ce se intampla?” „Ce faceti aici?”, „Ati innebunit? Cum sa’i faceti asa ceva doamnei Vanghele?”. (asa o cheama de diri)

Anyway, intr-un final a intrat si diri in clasa, a vazut ca nu e nimeni, i s’au cam immuiat picioarele, noi am venit spre ea tipand pe hol, i s’au mai immuiat odata picioarele, am intrat in clasa, i’am dat cadourile, i s’au mai immuiat odata picioarele, i’am cantat la multi ani, i’au dat lacrimile, am baut suc si am mancat prajituri:X, am facut o tona de poze (in vreo 500 dintre ele eu nu ma vad-yeeesssss-dar eu stiu ca am fost acolo si asta e tot ce conteaza), apoi am povestit si am barfit toata ora o colega care nu a fost azi la scoala (pentru ca se mariitaaa>:))).Pampam.
Gata, v’am povestit. Stiu, povestirea e cam penibila, pentru ca nu le am cu povestitul.:)

Pe mai departe!

Reclame