…crede Xayide.

Lui Xayide nu i-au placut niciodata Innele, Blaxy Girls-urile, Dony-ii si Play&Win-ii (si va invita sa o judecati pentru asta), cu toate ca e inconjurata permanent de melodiile lor stupido-idioate.(nah poftim de judecati’o si pentru asta).

Zilele astea, i s-o facut Xayidei asa o greata de ei si de’a lor muzica indecent de tembela, ca s’a gandit sa initieze o campanie impotriva lor sa-i injure rau de tot la ea pe blog caute ea si sa vada de ce le-o fi placand concetatenilor ei atat de mult.

Dar mai intai, Xayide mai avea o curiozitate. Vazuse ea la Meteveu (n.r. MTV), Iutivi (n.r. Utv) Chistivi (n.r. Kiss Tv) si alte alea, o multime de cantaciosi cu nume ciudate, dar a caror prosteala semana izbitor de mult cu cea romaneasca.Si s-a gandit sa’i caute de nationalitate. Intelegeti, nu?

Asadar, cu ajutorul unui foarte bun prieten de’al ei, varu’ Google, i’a luat la search pe toti, de la: Alex-Under-Base (despre care initial a crezut ca e ruda cu don’ Basescu. duuh) si David Deejay 😆 ( =)) ), pana la Nick Kamamemrmamrea ala. Si ghiciti ce?
-Frate, sunt toti romani!
-Pai si, „frate”, daca’s romani, de ce nu au nume de romani, duuuuuh? Sau de chinezi, daca nu le place ca’i cheama Adrian, Costel sau Laurentiu (n.r.-nume puse la vrajeala vrajelii). Sau de turci. Sau de mama naibii.
Ideea e: de ce toata lumea vrea sa aiba nume americanesti? De ce? De ceee?

Dupa ce s’a mai calmat, Xayide a aruncat cativa ochi si peste versurile melodiilor cu care acesti artisti si’au castigat renumele in Romania (imi place tare cum suna asta cu „artisti” si cu „renume in Romania”. Intelegeti, nu?:))
Si ca si cum nu s’ar fi enervat destul la prima „descoperire”, a mai constatat cu stupoare ca virgula cuvintele: love, heart si body se repeta exagerat de mult. (Adica pe principiul ca: Pai vedeti, iubirea e un sentiment atat de complex incat putem scoate 23 de melodii consecutiv despre ea. Pai noo, dragilor, pe Xayide nu o impresioneaza.

(Stiu ca Xayide e o luzără, o eiliăn, o ciudată adica, ce nu stie ce e aia muzica adevarata 😆 )

Acestea fiind spuse, acum puteti sa o injurati pe Xayide caaat vreti. M-a rugat sa va transmit ca i se rupe.

Pe mai departe!

Reclame