Nema Diri:(
Hauziti idee:
„Orele de dirigentie vor fi scoase din programa scolara, urmand a fi transformate in intalniri in afara scolii.”
Carevasazica inteligentele rarisime care ne conduc, in nebunia lor permanenta, in debilismul lor total si irevocabil, intre un Conquiztador si un Solitaire,au hotarat ca de diriginte, spre deosebire de ei, nu este neaparata nevoie si au dat ei o lege, pac-pac, prin care au scos ei, pac-pac, de la anul, orele de dirigentie din programa.
Acu, eu din perspectiva mea de tanara liceana la inceput de drum, care chiar simte nevoia din cand in cand de un diriginte care sa-i vegheze asupra-i, doresc sa le dedic un calduros:”Huuuuoooo!!!”, sa’i bag de unde au iesit si apoi sa’i trimit sa se arunce de pe un Everest, ceva.
Am avut pana anu asta, un diriginte..:X, ma-ntelegeti? Cel mai bun diriginte pe care il puteam visa vreodata (cu exceptia castanelor si palmelor in cap-pe care ni le dadea tot din dragoste).Il cheama Grigore Dumitru si e prof de mate. Bine…diriga de anu asta nu se ridica chiar la inaltimea asteptarilor mele…dar nici nu pot sa zic ceva rau de ea..e cam comunista,da’ in esenta e de treaba:X.Ea de-abia asteapta sa iasa odata drq la pensie si sa scape de noi, da’ noi o iubim ca deh, e Diri:X.
Concluzie:
Nu, nu nu si iarasi nu sunt de acord cu legea asta tampita si ma oftic si mai tare stiind ca nu pot sa fac decat un mare nimic:(
Pe maine:)

Reclame