V’am promis un post despre N-Dubz…
Ei bine, N-Dubz este o formatie hip-hop, alcatuita din 3 pusti:Tulisa, Dappy si Fazer (Tulisa si Dappy sunt veri primari).Originari din Marea Britanie, castigatori a muuuulteee premii de pe la ei, au urmat toti scoala „Quintin Kynaston” din St. John.Inainte au fost cunoscuti sub numele de NW1. Sub acest nume au scos si cateva piese, cum ar fi:”Everyday of my life”, „Don’t Feel Like Moving”, „Girl on Road”, „Livin Broke” si „Feva Las Vegas”, unele dintre ele difuzate in UK pe canalul U.
Dappy a lansat in 2007 „Love for my slums”, impreuna cu colegul sau Baker Troble.Melodia a fost pe locul I pentru multe saptamani in topul U si de asemenea un mare succes pe scena rap underground din Marea Britanie. În mai 2008, un cântec, intitulat „Ouch” , împreună cu un videoclip a atras atentia a peste 4 milioane de telespectatori pe site-ul YouTube, la doar peste o lună după lansare. La 6 august 2008, a fost anunţat că grupul a lăsat Polydor Records si a semnat cu casa de discuri „All Around The World”.
Primul album al trupei „Uncle B”, a fost lansat pe 17 noiembrie 2008 si contine toate piesele care i’au facut pe N-Dubz celebri („You Better Not Waste My Time”, „I Swear”, „Feva Las Vegas”, „Love for My Slums”, „Ouch”, „Defeat You” and „Papa Can You Hear Me?”)
Cea mai mare pozitie ocupata in Topul Uk a fost locul 19 cu piesa „Papa can you hear me?”.
Piesa „Strong Again” este cel de’al treilea single de pe album si totodata preferata mea de pe album.(:X)
Hope u enjoy it 2!:*

ndubz:X

ndubz:X

Reclame